[Bron Volley Vlaanderen] Gezien de evolutie en de huidige situatie van de corona-pandemie met de daarmee gepaard gaande maatregelen en rekening houdende met de beslissingen van het Belgische Overlegcomité dd. 22/01 heeft de Raad van Bestuur Volley Vlaanderen in gezamenlijk overleg met Volley Belgium en Fédération Volley Wallonie-Bruxelles de hiernavolgende beslissing genomen:

De competitie van het lopende seizoen ’20- ‘21 in de Nationale reeksen  (NAT1, NAT2, NAT3), uitgezonderd LIGA, en alle Promo reeksen (Promo 1 tem Promo 4), in alle provincies , zowel bij dames als bij heren, wordt definitief STOPGEZET voor de rest van het seizoen. Dit betekent dat er geen heropstart van de competitie meer zal gebeuren tijdens dit seizoen.

Een beslissing rond de heropstart van de jeugdcompetities zal genomen worden op de Raad van Bestuur van Volley Vlaanderen op 8 februari. Smash Neerijse besliste reeds eerder haar jeugdploegen terug te trekken uit de competitie.

Indien de situatie en de maatregelen (Federale en plaatselijke) het terug zouden toelaten, is het de clubs natuurlijk toegelaten om trainingen te hervatten, onderling vriendschappelijke wedstrijden of andere te organiseren. Dit evenwel steeds met inachtname van de geldende federale en/of lokale voorschriften of protocollen.

Hopelijk evolueren de omstandigheden in de goede richting zodat we in september 2021 een nieuw seizoen kunnen aanvatten. Dit nieuwe seizoen zal op identieke wijze georganiseerd worden als het huidige.

Na een 3-tal maanden zonder volleybal starten we vanaf 18 januari opnieuw de trainingen op voor de -13 jarigen.
Volley speeltuin, volleyschool, U11 en de U13 jeugd kunnen opnieuw beginnen trainen vanaf volgende week!
Voor de jeugd vanaf +13j, senioren en recreatie is het nog even afwachten.
Het bestuur heeft samen met de trainers beslist om Smash Neerijse uit te schrijven voor zo goed als alle jeugdcompetitiewedstrijden. Er wordt vooral de focus gelegd op het veilig opstarten van de trainingen.

Sporters beleven meer. Ook in de Vlaamse scholen! 

De actie 'Breng je sportclub naar school' wordt dit jaar opnieuw georganiseerd en vindt plaats op woensdag 16 september 2020. 

In samenwerking met SPORT VLAANDEREN en VOLLEY VLAANDEREN en in het kader van het JEUGDSPORTFONDS 2019 werd Smash Neerijse geselecteerd als

2 STERREN JEUGDCLUB 2019.

Het Jeugdsportfonds is een project van de Volley Vlaanderen gericht op de kwaliteit van de jeugdwerking van de Vlaamse Clubs. Zo evalueren we onszelf om de werking van de club nog verder te verbeteren de komende jaren. We beseffen dat de jeugd onze toekomst is, dus willen we hen dan ook zo optimaal mogelijk begeleiden. 

 

 

Sponsors
Verjaardagen
27/01
Anke Taymans
28/01
Laura Raymakers
29/01
Nathanaël de Maere D'Aertrycke
Smash Troopers

© 2020, website powered by Twizzit.com